Khamis, 23 Jun 2011

cuti cuti sahaja tak update

ASSLamualaikumm blog ku tsyg .

1stly i want to say "miss u ouw ngan blog aq yg lama da tak update ne ." huhu :(

da2 la tuw emmy ,, sO , skrng kite citer2 . jom ,, jom . hehe :)

pa sal ngan topic kat atas tuw ??  tettttttt .. cue citer ,, cue citer . haha .
cuti cuti sahaja tak update . haha . sja ja tu . mlas and tiada mood ne bah . alamkhaiii . ksian bh c emmy . huhh . sbar shak la . ermmm ,, pa g ne arrrr nak citer. mcm nO idea ne bh. APA PUN TAK BOLEH ! hehe tiru gaya JAMBU MAHARAJA LAWAK JAP . KIKIKIkiki . :)
ahaiiii ,, pa g arr . ohya ,, lupa pulak esok hari sabtu KN ??? haha ,, kat sabah d STADIUM LIKAS kota kinabalu ada JOM HEBOH ne . jom la jln2 . hehe . lama da jom heboh tak di buat d sabah . bru ne kali la d buat . dulu puwn ada juga tapi lama suda . alamakhaiii . kesian negeri ku ani . hehe . pa2 puwn kita gembira2 arr hari sabtu and ahad ne . hehe . Tpi aq tak gembira sngt sal JOM HBOH Ne . Aq gembira dpat jumpa kwn2 aq n genk bGff creW  . MUAH LA dngn durank . rindu ouw . huhu .  slama aq d ruma ,, mcm2 aq beljar ouw . haha . kemarin aq jalan2 d kk sendri ne bh . memank best la . tpi macam palui2 ,,opsss,, tau ka pa tuw palui??? palui tuw dalam bhsa brunei tpi kalau bahsa melayu mcm bOdoh2 gtuw la . haha . iklan lgi bh c emmy ne . hihihi(paece) . aq jlan2 kemarin mcm2 aq beli ,, aq buang duit ne bh . ish3 . teruk la kw ne emmy . BOROS !! TPI bkn selalu ok !! hahha . janji bahagia ,, bukan aq kacau orng puwn . tettttt >.< .









senyum senyum tak perlu kata apa apa ! hehe .:)





tutup cter sal tuw . sekarang cter bru lgi . uinaaaa emmy buat essay arr . bgus2 . ohya ,, aq pnah cter kan sal dya .. tuw ??? tpi still g aq tdk akan gtau sypa dya tuw . ermmm ,, aq da tiada hati syg kat dya lgi . hahaha . just ada hati tuk bERKAWAN shaja . ermm ,, npa arr . hahha . tdk mhu la . kata kata nya memank m'buat kan aq hmpir percaya . tpi ... entah la . harap muka ja bajet gilerrrrrr . kakkakakak ! c bibiy bengong sahaja yang tahu perasaan aku mcm mna masa itu ( memank gylak ayat skema aq ) hehe . paduli la . memank best la single ne bah . syiok . tiada yang mhu d pikirin . haha . skrng aq mhu FOCUS BALAJARRRRRR !! hari isnin aq dngn papa aq g jap kat kolej aq tuw . sja2 nak tahu slnjutnya sal kolej KCC tuw and tnya yuran brapa time ,, blajar pa sumaaaa la . haha . lgi puwn bulan julai ne ada pengambilan kata c hafiz ( ne nma aq pggil dya la ) dya kata dya senior kat sna . ermmmm ,, pa tu arr dya ambik ,, lupa la ,, nnty aq tnya blik kat dya ok . hehe . :) .

p/s: jgn buang msa dngn kapel2 ne . pocus kn kerjaya dahulu . kasih rasa dulu gaji titik peluh kita untuk mama  papa kita ok ..:) hehe . bkn apa la ,, tau la surang tuw akan rasa sunyi and memerlukan teman kn ?? tpi kalau anda d kecewa kn anda akan benci and sakit hati and sanggup buat pekara bODOH and tdk bfaedah and lgi dya tak kan kisah lngsung dngn hal kau lgi stlah dia tnggal kan kau .. uiseh c emmy .  sja sja jerrr ne . pnah bca buku dong and analisis kwn2 skeliling . muahahhaha . tpi btul laaaaaa . kikikikiki .




nma aq pnggil c dya ialah JUN PYO .. KAKKAKAKKAKAK ! skrng aq da BREAK UP LA ngan JUN PYO . CEH ,, c emmy ne m'gada jerr ek . aq blum kapel puwn ngan c dya tuw . hehe . da2 la tuw emmy ,, makin d layan ,, makin pnjang ne cter tau . hihihihihi XD








saja saja jerrrrr letak gambar aq yang tak seberapa cute ne . ish3 . ksian ne . :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan