Sabtu, 11 Jun 2011

jalan saja

9 / 6 / 2011 hari khamis ..

asslamualaikum blog ku .. ermmm ,, lma da c emmy tak update blog dya sebab mlas and tiada mood ne . huhu . :( . kesian2 . huhu . apaapa puwn aq bnyk cite nak kongsi2 ne. tarikh ne aq jalan dngn c bibiy ,, my kasen c nonoi  n bf c nonoi c ajaz n ada jgk kwn c nonoi c fatin .. almakhaiii aq lupa la pulak fb dya yg mna satu ,, tettt ,,, xpa la ,, nnty aq cri aq gtw ok . hehe . aq dngn bibiy lmbat dtng ,, wayang main jam 1:40 mcm tu la ,, lpas tuw ,, kmi dtng ja citer2 jap ,,trus msuk pnggung then c bada yg pilih wayang grrrrrrrrrrrrr aq tak ska , gilerrr pnya budak ,, ermmm ,, pa tu arr tjuk dya , lpa la pulak ,, aq tau you remember me then ada smtink2 la tpi pasal hntu ,, syiok sikit2 ja ,, slebih nya NO komen . grrrrrrr .. haha . hbis ja tgok wyng ,,, kmi g mkn kat KFC sbab c bada tuw mhu mkn kat sna ,, jdi ikut ja la , perut aq puwn lapar no komen la ,, ikut and aq tak jdi mkn kat mCD , then aq dngn bibiy puwn mkn snake plate ceh ,, mhu jgk gtw ne bh , ahahhaha ,, slepas mkan kmi jalan2 then pulang ,, sbb wktu da petang and mama c bada puwn marah2 da ,, tu la psal kena blik . tpi entah hari ne kmi tak bnyk b'gmbar . huhu . :'( . xpa la .. janji dpat jLan sikit2 . duiii , ada g knun skit2 . haha . ermmmmmm ,,, aq suka jalan sbab aq rsa kalau aq jalan tiada pa2 dlam pikran aq . aq tak tau npa aq leh ckp mcm ne . aq busan daaaa .. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,,da2 la tuw emmy ,, tpi kn aq tak bosan klau ada c dya . tetttttttt . hhehehehhehe .. nnty2 je la aq cter sal syapa c diaaaaaaaaaaa tuw .. hehe . >.<





      bibiy and emmy bh neyyyyyyyyyyyyyy ..


kami pakai bju putih and tudung putih .. XD

Tiada ulasan:

Catat Ulasan