Jumaat, 3 Jun 2011

KARAK !!

aSSLAmuaLaikum..

2/6/2011 ; jalanjalan gtu LOrh

topic ne ary . ermmm ,, hahaha . Agak pelik la jgk . ermm ,, npa ek emmy ,, cue cite ,, cue cite . hehe . tjUk ne hari karak sebab aq tgok wayang filem seram ne yg tjuk nya KARAK pengarah filem pertama seram YUSRY KRU . ceceh c emmy ,, haha . sajasaja ksih pnjang cter . hehe . hurmmm ,, ne hari kami jalanjalan ,, nak tau tak siapa ,, kamikami ne . haha . skema gileerr ayat tuw emmy . LAntak Laaaa . ne ari aq jalan dngn my besties c bibiy bengong   opzzz ,, tak lupa jgk dngn my cousin c nonoi haha . nak tau tak ,, aq jdi mangsa keadaan oleh c nonoi , huh ! dia m'jerit nmpak hntuuuuuu arggggggghhhhhhh tension aq ,, aq puwn m'jerit gileerrr . haha . c bibiy dok sblah kiri aq n c nonoi pLa dok sblah kanan aq. aq jdi mngsa keadaan dok d tngah2 . grrrrr . hahahah . pa2 puwn memank gempak la PANGGUNG oLEH SUARA MERDU C EMMY ,, C BIBIY , CNONOI MENJERITTTTTTT . HAHAHA . opsssss,,, terlpas pLa cter sblum g tgok wyng ,, kmi g kfc luwk mkn jap g puwn wyng b'mula pukul 1 mcm tuw la . haha . kmi g kFC nak tau tak kmi jmpa la c wan kwn klassmate c bibiy ,, and d smping tuw kirakira kwn knalan FB aq la .. nak tau tak fb dya apa .. jap .. jap.. jap...ne fb dia whut nutz aq pnggil dia wan . kmi jmpa dia kat KFC coz time tue kmi kat kfc tu la psal jmpa kat sna . nak tau tak apa tujuan kmi jmpa dia ,,, ccececech ,, c emmy ne m'manjang kn lgi bh cter dia . staga ... hahah ,, owkey2 ,, c wan bgi aq dngn c bibiy coklat , kira oleh2 la knun dri labuan ,, pada hal dia da janji kat kmi nak bgi tuw coklat . jeng jeng jeng ..apa2 pun tenx sO much arr wan . memank pebret gilerrr aq coklat . haha . then , selepa tuw bru la kmi g tgok wayang , tak jadi makan kat KFC coz rmai orng n kmi m'gejar masa time tu da pukul 12: smtik2 la . tak ingat da . ok la da tak tau nak cter apa lagi . c emmy ne pemalas mahu buat karangan . haha. essay sngat ka cter aq ne . heehe . ok la .. dudeeeeeee . ahakz ! . hihi . ..>.<


                                     karak laluan puaka !!






                                         laluaaan puakaaaaaaaaaaa !
                                    



emmy and nonoi ;)

me and my cousin nonoi

me and my besties bibiy

c bibiy bh nee..


coklat cadberry ;)
tenx sO much wan ..

picture yang terakhir .........
adoiii manja la puLakkkk .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan