Sabtu, 4 Jun 2011

kita bakor je

aSSLAMuaLaikum ..

Pa sal dng topic tue . hmm ,, kita bakor je . hehe . c emmy ne ada2 ja ko pnya tajuk . hihi XD . acctually tak tahu nak bgi tajuk pa . so ,, tu la psal c emmy bgi ja tjuk mcm tuw . hehe . Lantak La . asal aq bHAGIA kn kn kn . ngeeee ~ . ok ok c emmy nak cter da ne . jam 10.30 pagi mcm tu la ,, aq jln g tmpat orng kahwin . baca tu biar btul2 ek ,, g tmpat orng kahwin bknnya aq yg KAHWIN teettttt . hehe . kira saudara la yg kahwin . aq kat sna agak lma juga smpai PENGANTIN LELAKI dtg bru tha muli ,, opssss ,, muli tuw dalam bahasa brunei ,, kLau bhasa melayu @ ,malaysia ialah BALIK . teetttt ,, saja2 ja ne nak ikLan jap . ngeee ~ ok ok nak smbung lgi ne ,, kmi balik dri tmpat orng khwin tu kirakira pukul 2 ka 3 petng mcm tu la kalau tak silap sya . hehe . seLepas itu ,, uinaaaa emmy essay mareee haha. then kami tak balik lgi tuw ,, kami singgah g servay likas beli barang ,,, aq beli buah buahan tuwk my frend ejah dia sakit ,, dia terlantar d hospital queen elizebth . pa2 puwn tak nak lah pnjng2 cter g . hehe . aq hope my frend kuat kn smngat n berdoa dngn aLLah ek syg . hehe . tutup cter sal tuw ,, selepas jerrr dri Hospital ,,uhum2 c emmy ne ,, pham2 jerr lerrr,, perut ku lapar lagi . lalu tak malu and tak segan c emmy berkata kepada papa nya . "bah ,, MAKAN KItaaaaaaaa .. hehe . " lalu papa ku b'kata nak makan d mna jgk syg ku .. aq pun jawab la d mna2 jerr . lalu kmi puwn g mkn la ,, ngeee nak tahu tak kami makan d RESTORAN NUYANA .. SADAP YAW mkan wktu petang bakso aYAM . nyummmmmmy ~ hehe . mama aq ckp lgi . kw tgok la pa ,, ank dara kw mkan jak malar ,, ada la nnti tetttttttttttt ...... xleh gtw . hehe . >.< malu sia . hehe . pa2 puwn tenx papa ku blja mkn . ngeee . muah . uinaaaaa ,,, pnjang cter la puLLLLaKKK . kaakaka ! ok la ,, selepas itu jerr kmi puwn balik . nak tahu smpai kat ruma kirakira pukul 5 suku gtu , memang HEBAT LAAAAA . tetttt . da2 la tuw emmy . ok la . hehe . bubyeeee . dudeeeeeeee . >.<






jom tgok la gmbar gedik gedik aq ne : ngeee >>.<< malu saya ouw !




                                           saja saja jerrrr neeeeeee >.<





 






posingggggggggg maut ek !



         sebelum jalan , sempat gambar2 dulu . ngeeeee . >.<


            happy bah c emmy smile :)

            perasan cute Lerrrrr tue .



smile emmy . :)


  kantoiii tak cute , jerawat !!
      
      arrggggggggghhhhhhhhh !!




ok laaaaa . itu jerrr gambar

gambar aq yang tak la cute sngt

puwn . hehe . >.< ,, dudeeee :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan