Khamis, 5 Januari 2012

mushi mushi ~!

                                        asslamualaikum ,, ^^


 hello , alow , hai hai , my reader ~!

  hmmm , pa sal emmy ne ? hehhe . keburingan melanda bah ne . tuw la psal bwat entry mcm ada jhak nda kena ne , ish ish ish . ok emmy sja sja jhak ne update blog yg tercinta . tercinta ka? hahahahha . knun la , heheheh . just  kiding ok .




      owkey ~! kenapa dengan gambar d atas ne ? emmy nak gtw kat kamu , emmy mau start suda dgan ne bku2 suma . tpi bwat msa ne , emmy rahsia kan jhak la d mna emmy study , opssss bkn study kursus . hehhehehe . yang penting emmy nak dapat kan doa kurank jhak . doa kan jhak kejayaan emmy ah . ~! tengs so much u all . kepada bapa ku En.sarikun emmy tak bagitahu pa2 ah . heheheh . just nak kongsi ne jhak . ekekkekekek ^^

     to my frends bibiy , opie , miera , didink , oyo , tyla , tyly kat sini emmy doakan kejayaan kurank ok , semoga kamu semua berjaya apa yang kamu ingin capai kan . sekiranya emmy ada salah and silap tolong maafkan ah , emmy tahu ada d antara kita masih rasa pershabatan kyta dlu itu suda mcm tidak berharga kan ,, tak apa lah , yg penting emmy still ngat kurank dlam ingatan emmy ~! lu u all T___T




                            bgff crew tetap d hati ok ~!


 kami bertiga jhak still bcontact !! huhu T__T
 semoga , persahabatan kita akan berkekalan ah , jangan lupa diri sahaja kalau suda berjaya tuw , tak payah la susah2 kan tuwk ngat lagi persahabatan dahulu yang penting tetap d hati ok . hehehheheheheh ^^

 
# Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan ^^

cuba kurank renungkan kata kata hikmah ne , mungkin bule d beri peringatan kepada kita semua kan . ^^ Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. apa yang dapat difikirkan menentukan apa yang akan dicapai .





owkey lah , itu sahaja entry emmy yang alah alah kadar jerrrrrr , emmy tau bosan kn ~!
hahahahhahaha xpa la . sja sja jhak ne update . ^^ .

                                              wsalam , take care , bubyeeeeeeeeeeeeeeeee XD

Jumaat, 23 Disember 2011

16 december 2011

 


                asslamualaikummm kopi ke milo . .^^

hye hye , ne hari misz emmy rjin nak update blog la knun. hehheh ^^ . hmmm , tjuk entry ne 16 december 2011 . why ? ok nak share ceta yg amat2 la sngat pnjang , knun la ah . kekkekek ^^
               
           16 December 2011 tarikh ne emmy sudah tamat kursus INTERNATIONAL ENGLISH PROGRAMME at KINABALU COMMERCIAL COLLEGE . heheheheh . so sekarang emmy emmy tengah cuti2 malaysia tuwk brapa minggu shaja . kekekkekeke ^^ . tpi tuw puwn belum pasty lagi la , sbab emmy tengah tunggu SURAT KEDUA INTERBANKER tuwk menentukan tarikh kursus nnty . hehhe . maklum lah nak sangat keja bank ne . hehhehehe . tapi d samping tuw jgak emmy nak juga menambahkan lagi ilmu pengetahuan , insyallah mungkin selepas emmy kursus kali , emmy nak sambung study nak ambik diploma accounting at KINABALU COMMERCIAL COLLEGE jgak .hehhe . kurank nak tau tak ? kebanyakkan college or kerajaan college mesty bertahun2 kurank belajar tuwk dpat kan diploma right? hehehhe ^^ klau emmy , emmy bule dpat kan diploma dlm masa 1 taun jhak study BUT u must STRUGGLE OK . kekekkekekekke . nak tahu sangat perkembangan cerita emmy nnty kan shaja tjuk entry len ok . kekekkekekke ^^ .


              jeng jeng WE ALL STUDENT INTERNATIONAL ENGLISH PROGRAMME COURSE !



                         STUDENT INTERNATIONAL ENGLISH PROGRAMME & STAF KCC .


            member kat college from kota belud and korea . hehehehhehe ^^


     student international english programme and staf Kinabalu commercial college ~
                           tengelam muka misz emmy . huhuhuhu ^^



                      my teacher anita 'so far so goOd !`

      emmy wif ms eugenia or MISZ 'G' !

       emmy with mS stefhanie . vocabulary class .



me with ms maria conversation class :')



             

         sempat lagi misz emmy bergambar tyme makan ne :")




       ne kiranya penghargaan la jdi leader kat class :)



                          mariaana or nana wif  miSZ emmy :')



  misz emmy wif grace my frend from korea :")




                    cute girls at kinabalu commercial college :)





        jin (from korea) mS anita (teacher) misz emmy .
      if u want know jin and me leader level 1&2 international english programme course intake 4



                                    misz emmy , mS maria , boy .




                            ivy ,doll , misz emmy , fei fei :)



owkey , sekarang dha tamat kursus international english programme , sekarang emmy dok d rumah tuwk bepa hari jerrr , hehehehhe . emmy tengah menanty surat yang kdua dri interbanker tuwk kursus kerja d bank hehe . mybe peluang kedua emmy nanti kemungkinan emmy akan sambung blajar juga insyallah . ^^ doa kan kejayaan emmy ek .

tengs to all my reader yg sudi meluang msa tuwk bca entry emmy yang xbepa la seronok sngat tuw . hehehehhehe ^^ . 

                                            wsalam . bubyeeeeeeeeee . saRRrrzzzzz !! ^^